Laten we kennismaken!

Hallo, Ik ben Tanja Thiel. Ik houd van de natuur en  ben een levenslustige, avontuurlijke en liefdevolle vrouw. Eddy is al 34 jaar mijn echtgenoot, vriend en steun en toeverlaat in één. Alicia en Luna zijn onze twee fantastische dochters die stilaan zullen uitvliegen en hun eigen pad gaan bewandelen. Waarin ze de volle steun krijgen van ons, hun ouders.

Ikzelf heb 27 jaar een eigen mobiele vishandel gehad waarmee ik in het Waasland op de markt stond, en dit vijf dagen per week in weer en wind. Dankbaar en met de steun en hulp van mijn gezin, heb ik een mooie zaak kunnen uitbouwen. Die heb ik eind 2022 heel bewust stopgezet om mezelf te beschermen.

Door alle ballen tegelijkertijd  in de lucht te willen houden, leefde ik op automatische piloot. Ik zorgde voor iedereen van het gezin, mijn moeder en de vele klanten waar ik moeilijk nee tegen kon zeggen. Enkel liet ik mezelf in de steek, en dat moest veranderen. Ik kreeg verschillende fysieke klachten door zwaar over mijn grenzen te gaan. Net op tijd heb ik mezelf kunnen behoeden voor een zware burn-out. Het woordje ‘zelfliefde’ kende ik niet. Mijn persoonlijk groeiproces heeft me geleerd dat goed voor jezelf zorgen een vereiste is om goed voor anderen te kunnen zorgen.

Vedic Art en de vele cursussen en workshops die ik gevolgd heb in binnen- en buitenland, hebben me gebracht naar het punt waar ik nu sta. Trots en blij mag ik me teacher/docent in de Vedic Art noemen. Daarnaast ben ik ook Reiki-therapeut en Voice Dialogue-facilitator.

Tanja Thiel

Voice Dialogue is een zeer krachtige methode om jezelf onder de loep te nemen. Als Voice Dialogue-facilitator probeer ik je meer inzichten te geven in verschillende delen van je persoonlijkheid, om zo meerwaarde te creëren in je leven. Dankzij Voice Dialogue leer je jezelf beter kennen. Bovendien vergroot je niet alleen je zelfkennis, maar je krijgt ook de mogelijkheid om op andere manieren om te gaan met het leven en de situaties waarmee je te maken krijgt.

Wees welkom in mijn gezellig atelier!

Vedic Art is voor mij vrijheid om te kunnen en mogen doen waar mijn hart al jaren naar verlangt. Ik ben er volledig klaar voor om jullie te ontmoeten en om jullie mooie dagen te laten beleven. Bel me op het nummer 0495746187 of stuur een e-mail naar info@daretopaint.be en dan bespreken we samen de mogelijkheden.