Vedic Art cursussen

In mijn gezellige atelier in Stekene bied ik in kleine groepjes Vedic Art-cursussen aan. Ben je benieuwd welke kunstwerken jij allemaal uit je penseel kan toveren tijdens deze artistieke belevenis? Tijdens de basisopleiding laat je je creativiteit de vrije loop.  Niks moet, alles mag! Ervaring is niet vereist, alleen de goesting om jezelf nog beter te leren kennen.

Kennismakingsdag

In 1 dag maak je kennis met de eerste vier principes van dit creatieve avontuur. Zo kan je proeven of het iets voor jou is. Ik reik een oefening aan waarmee je vrij aan de slag kan. De kennismakingsdag duurt van 10 uur tot 15u30.  De benodigdheden kan je van het huis gebruiken.

Je dient enkel je lunch te voorzien, een notitieboekje en pen.

Ben je geïnteresseerd en wil je nadien de volledige basiscursus volgen? Dat is zeker mogelijk. Dan vervoeg je op dag 2 de basiscursus en krijg je € 60 korting.

Basiscursus

De basiscursus is een kleinschalige cursus die zes dagen duurt. Je maakt kennis met de 17 stappen van Vedic Art. Al schilderend ga je op avontuur naar de  verborgen  kennis die al in je zit.

We beginnen om 10 uur en eindigen om 17 uur. Ik werk met kleine groepjes om iedereen de nodige ruimte te geven die hij of zij nodig heeft om een kunstwerk te creëren. Uiteraard sta ik te allen tijde voor je klaar om je te begeleiden.

Ik zorg voor koffie, thee en iets lekkers. Lunch dien je zelf mee te brengen. Je inschrijving is definitief bij betaling van het voorschot van € 75. Rekeningnummer geef ik je door bij je inschrijving.  Het resterende bedrag betaal je dan op de eerste cursusdag.

De benodigdheden breng je zelf mee.

Basiscursus familie en kinderen

Schilderen met je kinderen bij Tanja Thiel in Stekene

Samen op ontdekking gaan naar de schat in jezelf, wie wil dat nu niet? Laat het jachtige tempo even los en besteed tijd door met diegenen die je nauw aan het hart liggen.

Het is één van de belangrijkste geschenken die je iemand kan geven.

Deze familiecursus is op maat gemaakt voor kinderen vanaf zes jaar met hun ouders/grootouders of andere familieleden. Hier worden de 17 principes spelenderwijs uitgelegd aan de hand van inspirerende verhalen en met een extra aanvulling voor de volwassenen.

Ik zorg voor vers gemaakte limonade, koffie, thee en iets lekkers. Lunch  wel zelf mee te brengen.

Benodigdheden - zelf mee te brengen
(ook voor de kinderen)

 • 4 canvasdoeken van minimum 50 x 65 cm
 • 2 grote doeken van 60 x 80 cm
 • 1 klein canvasdoekje
 • 2 dikke
 • 2 tussenformaat
 • 2 dunne
 • Zwart
 • Wit
 • Minimum 5 kleuren waarmee je graag wilt werken. Meer mag uiteraard altijd!
 • Sponsjes
 • Bakje of potje voor water
 • Schort om je kledij te beschermen (of draag oude kledij die vuil mag worden)
 • Lunch
Benodigdheden schilderen voor de cursus Vedic Art

Suggestie:

Zeker in het begin kun je perfect je materiaal kopen in Action of Xenos. Maar als je jezelf wilt verwennen en het wat meer mag zijn, dan vind je bij Lucas Creativ in Temse en bij De Wieuw in Sint-Niklaas ook alles wat je nodig hebt. 

Vrije schilderavond op dinsdag

Elke dinsdagavond staat mijn atelier van 18.30  tot 21.30 u open om te komen schilderen.

Een avond van creativiteit en verbinding die toegankelijk is voor iedereen. Je hoeft dus niet per se een cursus gevolgd te hebben, maar kan zomaar langskomen om naar hartenlust te schilderen. Deze vrije schilderavond is een me-time momentje dat je voor jezelf kan inlassen. Je kan doeken die onafgewerkt zijn afwerken, elkaar inspireren of gewoon genieten van de rust en van je penseel.

Gun jezelf die tijd in een gezellig atelier met zachte muziek en gelijkgestemden.

Er is die avond geen begeleiding, ik schilder gewoon zelf mee. En er staat een lekker kopje thee of koffie klaar.

Graag wel even inschrijven via mail of via telefoon (+32 495 74 61 87)

Cursussen op maat

Wil je graag op een eigen locatie een cursus laten doorgaan? En stel je graag zelf een groepje samen, bijvoorbeeld voor een verjaardagsfeest of vrijgezellen? Ook dat is perfect mogelijk en bespreekbaar en kan doorgaan vanaf drie personen.

De kostprijs blijft hetzelfde als we binnen een straal van 25 km blijven. Ik breng de schildersezels en iets lekkers mee. Jullie voorzien de tafels en jullie materiaal.

Schrijf je in voor een leuke cursus

Wil je graag deelnemen aan een van mijn cursussen? Neem dan gerust contact met mij op via info@daretopaint.be of via 0495 74 61 87 om de mogelijkheden te bespreken. Ik sta je graag te woord en beantwoord al je vragen.

Wil je jezelf echt verwennen en ben je niet echt van deze streek? Hier in de buurt zijn enkele gezellige adresjes waar je kan overnachten. Zo blijf je dicht bij jezelf en in je creatieve bubbel en kan het proces echt heel goed zijn werk doen. Vraag me gerust om meer informatie over waar je kan overnachten.

Hopelijk tot binnenkort!