Reiki behandeling

Heb je nood aan een rustgevende Reiki-behandeling? Dan kun je terecht bij Tanja Thiel in het groene Stekene. We leven in een samenleving waarin velen gehaast zijn en waarin het belangrijk is om zo veel mogelijk ballen tegelijkertijd in de lucht te kunnen houden. Hoe zou het zijn als je de klok even op pauze zet en even tijd neemt voor jezelf? Dat kan met Reiki.

Volledig ontspannen tijdens een Reiki-behandeling

Reiki is dé manier om even lichamelijk volledig tot rust te komen en je zelfhelend vermogen zijn werk te laten doen. Reiki is een alternatieve geneeswijze die door middel van handoplegging het lichaam en geest weer in balans brengt. Een Reiki-behandeling werkt kalmerend en helpt je weer met jezelf in contact te komen, zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel. Reiki versterkt ons energielichaam en geeft diepe ontspanning. Het kan zijn dat tijdens, maar zeker ook na, een Reiki-behandeling vastgezette emoties loskomen. Dit komt omdat Reiki blokkades opheft in het lichaam. Die kunnen er zitten door stressvolle gebeurtenissen of trauma’s.

Tanja Thiel in Stekene - Reiki

Reiki in een aangename omgeving

Op een rustige, aangename plaats neem ik je mee naar de rust die je verdient. Een sessie duurt ongeveer 60 tot 90 minuten en gedurende de Reiki-behandeling houd ik mijn handen boven of net op het lichaam zodat de energie rijkelijk kan stromen. Allerlei fysieke klachten zoals hoofdpijn, rugpijn of slecht slapen worden opgelost. Energetische blokkades heffen zich op.

Maak een afspraak voor een energetische behandeling

Voel je nood aan tijd voor jezelf? Aarzel dan vooral niet om me te contacteren en maak een afspraak voor een Reiki-behandeling. Krijg je graag nog meer informatie of heb je specifieke vragen? Bel dan naar 0495746187 of stuur een e-mail naar info@daretopaint.be. Ik sta voor je klaar.

Hartegroet Tanja Thiel